Friday, December 10, 2010

Sakit mata & jari

Penat smpai tidor
Huh penat lah hari ni, bukan penat berjalan..tapi penat meng"exercise"kan dan menggerak2kan jari melihat blog2 org. huhu. mata pun jadi sakit.aduh..;( Tp siok n puas hati coz dapat baca blog2 kekwn or bukan kekwn yg best2!!. macam2 idea dorang. Kelakar, gossip, fakta n merepek pun ada..keikeikei. Sya pun enjoy membaca. Sedar x sedar siang pun hampir melabuhkan tirainya. tup tup dah jam 5 pm tepat. hmm cepatnya masa berlalu. Dunia nak kiamat..biasalah.. Tp xpa min, esok kita sambung lagi expedisi kita untuk melihat, melawat n membaca blog org..huhu..


Foot notes: Best jg buat blog ni, boleh memupuk sifat membaca. sambil 2 dapat lah kita menyahut seruan kerajaan iaitu..Membaca lah. Agama kita pun suruh kita membaca kan2? tp ingat, baca yg baik2 je tau!

2 comments:

  1. hahaha..hari ni nak baca blog owang lagi..jom sapa nak join..lalalala

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...